West end musicals London

Dit jaar viert Projectkoor CHANTage haar vijfjarig bestaan en u zal het geweten hebben! Voor deze gelegenheid organiseerde CHANTage een reeks verjaardagsconcerten met als thema musical.

Niet bekend met het genre? Wij zijn er zeker van dat u meer musicalnummers kent dan u denkt: Wat dacht u van 'You're The One That I Want' uit de musical 'Grease' of 'Singing in The Rain' uit de gelijknamige musical?

Ook de kenners bleven niet op hun honger zitten. We brachten u muzikale hoogtepunten uit 'Les Misérables', 'Phantom of The Opera', 'Miss Saigon', 'Jekyll & Hyde' en vele andere.

Voor deze concertreeks liet Projectkoor CHANTage zich begeleiden door een groep van professionele muzikanten om het geheel net dat beetje extra te geven.

We dompelden onze toeschouwers onder in de sfeer van het Amerikaanse Broadway. Het werd een avond om nooit meer te vergeten.

De muziek

Slechts weinig genres bieden zoveel variatie als het musicalgenre. Van de intieme ballad 'Take me as I am' uit 'Jekyll & Hyde' tot 'Do You Hear The People Sing?' uit 'Les Misérables'. Tijdens ons musicalconcert komen ze allemaal aan bod.

Om u te laten kennis maken met de verhaallijnen achter de muziek stellen wij iedere maand een musical uitgebreid aan u voor in onze Musical van de maand:

 

Video's